Tiktak-Petra suloisessa yhteiskuvassa vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano sai joulukuussa vauvan hänen miehensä Mauron kanssa. Tyttö sai nimekseen Leona Bella Maria. Petra Gargano on tasaisin väliajoin päivittänyt hänen kuulumisiaan sosiaaliseen mediaan ja julkaisi nyt suloisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa.

Petra Gargano julkaisi ilahduttavan kuvan, jossa hän poseeraa hymyssä suin Leona-tytär sylissään. ”Mikäs tässä ollessa… me tytsyt ollaan tänään viihdytetty toisiamme hymyillä ja haleilla. Ei siis yhtään pöllömpi päivä”, 35-vuotias artisti kommentoi yhteiskuvaa.

Leona syntyi noin kuukausi ennen laskettua aikaa. Vauvan oli määrä syntyä tammikuussa, mutta tyttö päättikin tulla maailmaan jo 1. joulukuuta. Petralla on hänen miehensä kanssa myös vuonna 2013 syntynyt poika. Tähti on voinut hyvin tyttären syntymän jälkeen, minkä ansiosta hän onnistuikin aloittamaan treenaamisen fysioterapeuttinsa opastuksella vain kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen.