Autoon tunkeutui tuhansia mehiläisiä – hätäkeskus keksi ratkaisun ongelmaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies joutui taannoin yllättävään ja pelottavaan tilanteeseen autossaan. Hän huomasi autoonsa ilmestyneen jostain tuhansia mehiläisiä. Tilanteen ratkaisi mehiläishoitajana vapaa-ajallaan toimiva palomies.

New Mexicon Las Crucesissa asuva mies oli palannut autoonsa ruokakaupasta, kun hän huomasi valtavan lauman mehiläisiä sen takapenkillä. Paikalle hälytettiin paikalliseen palokuntaan kuuluva Jesse Johnson, sillä hänellä tiedettiin olevan kokemusta mehiläisten käsittelystä. Hän saapui hoitamaan tilannetta mehiläishoitovarusteidensa ja suojapukunsa kanssa.

Johnson onnistui poistamaan viimeisetkin mehiläiset autosta kaksi tuntia myöhemmin. Hyönteisiä oli ajoneuvossa jopa noin 15 000 kappaletta. New York Post -lehden mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka ne olivat päätyneet henkilöauton sisälle.