Chrissy Teigen oksettavassa haastattelussa – joutui maistamaan kalansilmäpirtelöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja James Corden on onnistunut omassa keskusteluohjelmassaan luomaan kaksi osiota, jotka toimivat myös YouTubessa omana sisältönään erinomaisesti. Toinen konsepti on megasuosittu Carpool Karaoke, jossa mies laulaa artistien kanssa autossa heidän kappaleitaan. Toinen konsepti on ällöttävillä ruoilla katettu pöytä, jonka ääreen tähdet joutuvat istumaan.

Nyt ruokakirjailija ja malli Chrissy Teigen nähdään James Cordenin vieraana Spill Your Guts or Fill Your Guts -nimisessä leikissä. Tässä pelissä tähden tulee vastata juontajan kysymiin kiperiin kysymyksiin. Mikäli nainen kuitenkin päättää olla vastaamatta, hänen tulee syödä jotakin hyvin ällöttävää.

Chrissy Teigen onnistuu välttymään muun muassa toukkasalaatin ja härän peniksen syömiseltä, koska hän avautuu seksielämästään ja laittaa tutut julkkiskomistukset järjestykseen heidän seksikkyytensä mukaan. Teigen päättää olla vastaamatta kysymykseen, jossa hänen olisi pitänyt kertoa mikä hänen myymistään tuotteista ei ole ostamisen arvoinen. Sen vuoksi tähti joutuu juomaan pirtelöä, joka on tehty lohesta, tonnikalasta ja kalojen silmistä.

Samat säännöt koskevat myös juontajaa, jota varten on räätälöity omat kiperät kysymykset. James Corden joutuu nauttimaan muurahaisilla kuorrutetun maissinakin, koska hän ei suostu laittamaan Iso-Britannian kuninkaallisia järjestykseen sen mukaan, kenestä hän pitää eniten ja kenestä vähiten.