Suosikkigrilli järjestää grillitappelun SM-kilpailut: ”Etuilua, isoja puheita sekä humalaista ja uhoavaa asennetta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset miehet ovat perinteisesti ottaneet toisistaan mittaa paitsi urheilulajeissa myös grillijonoissa varsinkin yöaikaan. Tämä pohjalainen perinteinen painipaikka on nyt saamassa arvoisensa mestaruuskilpailun. Suomen parhaiden grillien joukkoon rankattu Pohjanmaan Grilli on nimittäin tänään 1. huhtikuuta ilmoittanut järjestävänsä grillitappelun SM-kilpailut.

– Olemme päättäneet järjestää grillijonotappelun SM-kisat Pohjanmaan Grillillä vuodesta 2022 alkaen! Kilpailijoilta odotetaan etuilua, isoja puheita sekä humalaista ja uhoavaa asennetta – oletko Sinä etsimämme henkilö, Pohjanmaan Grilli kysyy Facebookin päivityksessään.

Väkivaltaa kilpailussa ei sallita lainkaan, vaikka kilpailun mainoskuvassa siihen viitataankin. Sen sijaan verbaliikkaa ja asennetta arvostetaan kovasti. Ilmoituksen julkaisupäivä vaikuttanee kilpailun toteutumisen todennäköisyyteen, mutta tällainen sanalliseen mittelöön keskittyvä mestaruuskilpailu olisi varmasti todellisuudessa menestys. Vastinetta voisi hakea standup-keikoilta ja erityisesti niiden roastaus-versioista, jossa vastapuolta vedetään kölin ali käyttäen taitavasti sanoja hyväkseen. Aika näyttää toteutuuko tämä kilpailu.