Lady Gaga kertoi kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta – meikit ja hajuvesi vain pienessä osassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Lady Gaga on tullut vuosien aikana tunnetuksi hänen voimakkaasta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt nainen on alkanut tekemään uraa myös kosmetiikan parissa perustettuaan noin vuosi sitten Haus Laboratories -kosmetiikkamerkin.

Lady Gagan mielestä itsestään huolehtiminen on paras kauneusneuvo naiselta toiselle. Tähti kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että kauneuteen liittyy niin mielestä, vartalosta, ihosta kuin sydämestäkin huolehtiminen, minkä lisäksi itselle tulee antaa aikaa palautua ja kerätä voimia.

Lady Gaga esiintyy yleensä hyvin näyttävissä meikeissä konserttilavoilla, mutta 34-vuotias tähti on kuitenkin itsevarma myös ilman meikkiä omalla Instagram-kanavallaan. Nainen nauttii meikkaamisesta ja siitä, että hän voi meikkien ja hajuveden avulla kuvastaa ulospäin aina juuri sitä olotilaa, joka hänellä on.