Pariskunta luuli löytäneensä unelmakodin – käsittämättömät portaat estivät ostopäätöksen

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Täydellisen kodin metsästäminen ei ole helppoa. Monista päällisin puolin hyviltä vaikuttavista kohteista voi paljastua yksityiskohtia, jotka saavat harkitsemaan kahdesti lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Yhdysvaltojen Marylandissa asuva TikTok-käyttäjä Mr. Shade oli taannoin varma löytäneensä tyttöystävänsä kanssa unelmiensa kodin. Asuntonäyttöön menneen pariskunnan into kuitenkin karisi heidän nähtyä kodin rappuset. Perinteisen mallin sijaan portaat näyttivät siltä, kuin ne olisi sahattu kahtia ja järjestelty uudelleen.

Mr. Shaden rappusista kuvaamat videot levisivät viraalina TikTokissa ja herättivät hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Monet kommentoijat esimerkiksi epäilivät rappusia suoranaisesti vaarallisiksi. Porrasratkaisu oli pariskunnan mielestä niin hirveä, että he päättivät olla ostamatta kotia.

@themistershade

#househunting and we said #hellno to these #stairs #house #fyp #comedy

♬ Oh No – Kreepa

@themistershade

Reply to @just..a..side..character for everyone curious about going down those #stairs #witchstairs #falling #househunting #fyp #houses

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes