Suosikkitubettaja Roni Bäckin tuhannes instakuva: ”Elämä yhtä vuoristorataa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tubetähti Roni Bäck on tullut suomalaisille tutuksi myös Hauskat kotivideot -ohjelman juontajana. Nettikansalle tuttu mies on päivittänyt vuosien saatossa aktiivisesti myös Instagramia, jonne on nyt julkaistu tuhannes otos. Hän esittelee kuvassa tyttöystävänsä.

Juontaja Roni Bäck ja sulkapalloilija Airi Mikkelä asuvat yhdessä Helsingin Pitäjänmäellä. Heidän rakkaustarinansa alkoi Tinderistä, mutta Airi ei ensin edes lämmennyt miehelle – hänen julkisuutensa vuoksi. Airin isoveli kuitenkin kannusti naista antamaan hauskalle veijarille mahdollisuuden. Tämä kannatti.

– Mun elämä on ollut yhtä vuoristorataa työni erikoisuudesta johtuen, mutta onneks mulla on jarruHENKILÖ aina takana varmistamassa, etten syöksy raiteilta. Mä osaan myös olla joskus tosi ärsyttävä, niin onneks Airi ymmärtää sen. Airi myös nostaa paljon painoja, niin munkin täytyy, Roni kertoo ja paljastaa harkinneensa merkityksellisen päivityksen julkaisemista tarkkaan.