Hurja tilanne videolle – jäälohkare putosi auton päälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Katolta putoavan lumen ja jään alle jääminen voi olla kohtalokasta. Taannoin eräs Venäjän Kuolassa asuva pariskunta joutui putoavan jään vuoksi pelottavaan tilanteeseen, välttyen kuitenkin täpärästi vammoilta tai kuolemalta.

Valvontakameran ikuistamalla videolla nähdään rakennuksen eteen pysäköity Nissan Murano, jonka kyytiin on juuri nousemassa mies. Pian auton tuulilasin päälle putoaa läheiseltä katolta valtavan kokoinen jääkimpale. Pariskunta hyppää paniikissa pois auton kyydistä.

Koska kuljettaja ei ehtinyt paniikissa laittaa käsijarrua päälle, lähtee auto vyörymään hitaasti kohti takana olevaa tietä. Pariskunnan onneksi tuulilasi oli tarpeeksi kestävä suojaamaan heitä pudonneelta kimpaleelta. Heidät nähdäänkin videon lopuksi halaamassa toisiaan selkeästi helpottuneina.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.