Justin Bieber tatuoi persikan kaulaansa – äidin reaktio huvittanut tuhansia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu poptähti Justin Bieber on viime aikoina viihtynyt tatuoijan penkissä. 27-vuotiaan artistin vartalo onkin jo lähes kauttaaltaan tatuoitu eikä suurille kuville edes ole enää paljasta tilaa. Nyt mies kuitenkin paljasti jälleen uuden pienen tatuoinnin, jonka hän onnistui mahduttamaan kaulaansa.

Justin Bieber on useamman kerran tatuoinut ihoonsa sellaisia kuvia ja tekstejä, jotka liittyvät hänen avioliittoonsa Hailey Bieberin kanssa tai kertovat hänen musiikistaan. Tällä kerralla Bieber otti kaulaansa persikan kuvan, joka tarkoittaa tietenkin hänen Peaches-kappalettaan, joka löytyy miehen uusimmalta Justice-albumilta.

Justin Bieberin äidin kirjoittama kommentti Instagramissa on huvittanut monia ollessaan hauska todiste siitä, että supertähdetkään eivät saa vanhemmiltaan vapautuksia. ”Eikö sinulla jo ole tarpeeksi tatuointeja”, Bieberin äiti Pattie Mallette kommentoi kuvaa, jota tuhannet muut olivat ylistäneet.