Pääsiäisen härskein pupu on tässä – lateksijänispuku vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty on luksustyylin bimbo. Hän on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon.

Kitty ei näytä päivääkään tavalliselta 47-vuotiaalta naiselta. Hän haluaa olla uniikki ja ainutlaatuinen. Hän pitää omaa ulkonäköään elämänsä suurimpana taideteoksena, johon panostaan runsaasti työtunteja ja rahaa. Lisäksi nainen rakastaa roolileikkejä.

Nyt Kitty Ink on pukeutunut pääsiäispupuksi, tosin omaan erikoiseen lateksibimbon tyyliin. Vuosi sitten hän kertoi käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Hänelle on pääasia, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen. Siinä hän myös onnistuu.