Matkailuasiantuntijat: Teetä valokuvat ja lähetä itsellesi postikortti

Matkailu · Terhi Piiroinen

Mietipä, koska viimeksi olet katsellut matkoilta ottamiasi valokuvia? Harva enää kuvien ottamisen jälkeen aidosti alkaa selailla kuvakavalkadia puhelimelta. Ennen vanhaan valokuvat teetettiin albumeihin ja otoksia saatettiin ihailla vuosienkin jälken.

Teetä parhaat matkakuvat muistoksi tai tauluiksi. Toinen vinkki koskee postikorttien lähettämistä. Postikortteja lähetetään yleensä sukulaisille ja ystäville, mutta lähetä sellainen aina myös omaan kotiosoitteeseen. Kiität myöhemmin, kun pääset pläräilemään lähettämiä kortteja.

Ne voi liittää myös osaksi valokuva-albumia. Korttiin kiteytyy yleensä koko matkan kohokohdat. Vielä enemmän saa muistoja aikaan, jos luo kokonaisen matkapäiväkirjan. Tällöin vihkoon voi liimata parhaat kuvat teetettyinä ja postikortti on oleellinen osa muistokirjaa. Toki kaiken voi panna myös nettiin matkablogin muodossa, mutta ei se ole sama asia.