Sofia Vergaran exä hävisi oikeudessa – ei saa käyttää yhdessä pakastettuja alkioita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supersuositusta Moderni perhe -sarjasta noussut näyttelijätär Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen kansainvälisesti. Hän erosi kuusi vuotta sitten liikemies Nick Loebista, joka alkoi eron jälkeen taistelemaan pariskunnan yhdessä tekemistä alkioista.

Siitä huolimatta, että Vergara ja Loeb ovat eronneet ja Vergara on ollut jo vuosia naimisissa Joe Manganiellon kanssa, Loeb on halunnut pitää kiinni menneestä suhteesta. Loeb on yrittänyt oikeusteitse saada haltuunsa hänen ja Sofia Vergaran pakastamia siitettyjä munasoluja.

Nyt oikeus on viimein People-sivuston mukaan ratkaissut jutun 48-vuotiaan Sofia Vergaran hyväksi. 45-vuotias Loeb hävisi vuosia kestäneen taistelun eikä saa oikeutta käyttää alkioita ilman Vergaran kirjallista suostumusta.