Cara Delevingne herutteli tiukoissa trikoissa – julkaisi pieleen menneet poseeraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne on tehnyt hyvin menestyksekästä mallin uraa jo vuosien ajan. Cara Delevingne nimettiin tammikuussa Britannian eniten tienaavaksi malliksi, kun hänen viime vuoden tulonsa kohosivat lähes 16 miljoonaan puntaan.

Nyt Cara Delevingne on tehnyt yhteistyötä Puma-urheiluvaatemerkin kanssa ja ollut mukana luomassa ekoystävällistä joogavaatekokoelmaa. Nyt 28-vuotias mallikaunotar on julkaissut Instagram-kanavallaan hauskan kuuden kuvan sarjan, jossa nainen hassuttelee uudet joogavaatteet yllään.

Kuvissa naisen yllä nähdään sininen jooga-asusetti, johon kuuluu tiukat trikoot ja lyhyt toppi. Cara Delevingne kertoo saaneensa kuvaajalta ohjeen käyttäytyä kuvissa normaalisti. Otoksissa kuitenkin nähdään hauskoilla ilmeillä ilotteleva mallikaunotar, joka esittelee omaa rintavakoaan ja kaivaa takapuoltaan.