Rap-legenda DMX taistelee elämästään teho-osastolla – yliannostus, sydänkohtaus ja aivovaurio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin legenda DMX taistelee parhaillaan elämästään sairaalan teho-osastolla otettuaan yliannostuksen huumeita. Asiasta kertoneen TMZ-verkkomedian mukaan hänen aivotoimintansa on hyvin pientä happivajauksen seurauksena.

Tähän mennessä julkisuuteen saatujen tietojen mukaan yliannostuksen myötä räppäri olisi saanut sydänkohtauksen sekä siitä johtuneen happivajauksen ja aivovaurion. Räppärin toipumisen mahdollisuuksia ei tällä hetkellä pidetä kovin suurina, mutta hänen perheensä uskoo toipumiseen. DMX:n manageri on pyytänyt ihmisiä rukoilemaan räppärin puolesta.

Muutamat perheenjäsenet ovat päässeet vierailemaan räppärin luona sairaalassa. Tässä joukossa ovat muun muassa puoliso Desiree Lindstrom ja äiti Arnett Simmons. Räppärin lapsia odotetaan sairaalaan lähiaikoina. Monet musiikkialan supertähdet ovat toitottaneet räppärille julkisesti jaksamista. Joukossa on muun muassa veteraaniräppäri Ice-T.