Lea Leikari katosi kaksi viikkoa sitten Eurajoella – kaikki alueen piharakennukset tarkastettava

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi etsii 11. maaliskuuta kotoaa Eurajoen Sydänmaalta kadonnutta 60-vuotiasta Lea Leikaria. Hänestä on tehty varma havainto kello 19:30 kyseisenä päivänä. Sen jälkeen naisen liikkeistä ei ole tietoa. Lea Leikari on noin 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänen vaaleat hiuksensa ovat luonnonkiharat ja ulottuvat noin leukaan asti.

Leikarin ryhti on hieman eteen kumartuva. Leikarilla on ollut katoamishetkellä todennäköisesti jalassaan harmaat collegehousut sekä kuvassa näkyvät mustat Kuomasaappaat, mutta muusta vaatetuksesta ei ole tietoa katoamishetkellä. Kaikki mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla virka-aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

– Katoamispaikan lähialueen asukkaita pyydetään tarkastamaan omistamansa rakennukset ja piha-alueet kadonneen löytämiseksi, poliisi pyytää.

Poliisi