Nokia 3220 työnnettiin hiomalaikkaan – kännykkä muuttui pölyksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla Nokian vanhoilla puhelinmalleilla on maine laitteina, jotka kestävät lähes mitä tahansa. Internetissä onkin nähty lukuisia videoita, joissa esimerkiksi alkuperäinen Nokia 3310 säilyy ehjänä kovankin käsittelyn ja koetteluiden jäljiltä.

Tuoreella viraalivideolla vuonna 2004 lanseerattu Nokia 3220 joutuu käsittelyyn, jollaiseen sitä ei todennäköisesti ole tarkoitettu päätyvän. Videon kuvaaja on päättänyt kokeilla kestääkö eBay-verkkohuutokaupasta hankittu puhelin teollisuuskäyttöön tarkoitetun hiomakoneen käsittelyn.

Kuten moni saattaa arvata, ei Nokia 3220 -puhelinta ole suunnattu aivan videolla nähtävän tilanteen kaltaiseen koettelemukseen. Puhelin nimittäin tuhoutuu hiomakoneen keraamisen nauhan pintaan lähes hämmästyttävällä tehokkuudella, kutistuen vähän kerrallaan kunnes siitä on jäljellä pelkkä tynkä.