Jim Carreyn Ace Venturat saavat jatkoa – kolmas osa työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1994 ilmestynyt Ace Ventura – lemmikkidekkari teki koomikko Jim Carreysta kertaheitolla koko maailman tunteman tähden. Nyt elokuvan on paljastettu saavan jälleen jatkoa vuosikymmenien tauon jälkeen.

Kaksi alkuperäistä Ace Ventura -elokuvaa tuottanut Morgan Creek -yhtiö on paljastanut työstävänsä elokuvasarjan kolmatta osaa. Se tullaan Park Circus -blogin mukaan näkemään Amazon Prime -suoratoistopalvelussa. Ace Ventura 3 -elokuvan käsikirjoittajiksi on palkattu Sonic the Hedgehog -elokuvan kirjoittajaneet Pat Casey ja Josh Miller.

Jim Carreyn mukanaoloa kolmannessa Ace Ventura -elokuvassa ei ole vahvistettu, mutta näyttelijä esitti Dr. Robotnik -pahista Sonic-elokuvassa. Ace Ventura – lemmikkidekkari ja Ace Ventura – luonto kutsuu -elokuville on teknisesti jo olemassa jatko-osa. Vuonna 2009 ilmestyneessä ja historian unohtamassa tv-elokuvassa Ace Ventura: Pet Detective Jr. seikkailee Carreyn esittämän hahmon sijaan Ace Venturan poika.