Lottie Moss suuteli ystävättären kanssa rohkeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Kate Mossin jalanjäljissä julkisuuteen noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan siskonsa tavoin uraa muodin parissa. Lottie Moss on kuitenkin tällä hetkellä keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen.

Lottie Moss on viime aikoina julkaissut hänen Instagram-kanavallaan hyvin rohkeita kuvia. 23-vuotias tähti nähtiin juuri kuvissa, joissa hän poseerasi punaisissa pitsialusvaatteissa auton päällä rohkeissa asennoissa. Nyt nainen on julkaissut kuvasarjan pitämistään asioista, joihin lukeutuu erään otoksen perusteella myös naisen ystävän kanssa pussaileminen.

Aiemmin luksusmerkeille poseerannut Lottie Moss on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan. Lottie Moss on perustanut itselleen Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin, jossa nainen myy faneilleen 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa.