Sano nämä asiat miehelle – ja saat hänen sydämensä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehet ovat upeita kaksilahkeisia uroksia, jotka tekevät naisesta naisen. Parisuhde on parhaillaan kahden ihmisen vuorovaikutusta ja tasavertaista synergiaa, jossa molemmilla osapuolilla on oma tärkeä roolinsa. Miestä tulee kunnioittaa.

Sano miehelle, että kunnioitat häntä. Kerro suoraan, että arvostat sitä, miten hän kohtelee muita ja suhtautuu uraansa, ystäviinsä ja perheeseensä. Kerro, että mies on tärkeä osa elämääsi ja kunnioituksen arvoinen.

Miehet haluavat myös tuntea olonsa arvostetuksi. Arvosta kumppaniasi juuri siksi, että hän on sinulle paras mahdollinen. Lisäksi tee selväksi, että hyväksyt miehesi. Ihmistä ei tulisi muuttaa muotteihisi sopivaksi, vaan hänet kannattaa hyväksyä ilman kritisoimista ja arvostelua. Kun kerrot nämä asiat miehellesi, saatat kohdata koko loppuelämäsi pituisen kiintymyksen.