Tuore äiti Brie Bella esitteli vatsaansa: ”Mitä enemmän laihdun sitä enemmän merkit näkyvät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Total Bellas -realitysarjassa seurataan WWE-painijataustastaan tunnetun Nikkin lisäksi hänen kaksossiskonsa Brien elämää. Naiset tulivat samaan aikaan raskaaksi ja synnyttivät lapsensa vain yhden päivän ikäerolla. Ensin syntyi Nikkin poika Matteo ja sen jälkeen Brie synnytti poikansa Buddyn.

Synnytyksen jälkeen sekä Brie että Nikki ovat yrittäneet kaikkensa päästäkseen entisiin mittoihinsa takaisin. Naiset ovat avoimesti esitelleet edistymistään raskauskilojen karistamisessa julkaisemalla seuraajiensa iloksi rehellisiä vartalokuvia heidän Instagram-kanavilleen.

Nyt 37-vuotias Brie Bella on näyttänyt tuoreella kuvallaan miltä hänen vatsansa näyttää tällä hetkellä. Nainen on on ollut raskaana kaksi kertaa ja synnyttänyt sekä seitsemän kuukauden ikäisen Buddyn että kolmevuotiaan Birdie-tyttärensä keisarinleikkauksella. Tähti on laihtunut lähes entisiin mittoihinsa takaisin, mutta raskauden jättämät jäljet ovat pudotetun painon ansiosta tulleet entistäkin näkyvimmiksi.

– Mitä enemmän laihdun sitä enemmän raskauden merkit Buddyn odotuksesta tulevat näkyville. Toisinaan minun on vaikea katsoa itseäni peilistä. Yritän olla itselleni kiltti ja kiitollinen, mutta kritisointia kuitenkin tapahtuu, Brie Bella kertoo kuvatekstissään.