Victoria Beckham esitteli karun lounaansa – vain pari siivua kylmäsavulohta ja avokadoa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tunnetaan alunperin laulajana Spice Girls -tyttöbändin riveistä, mutta nykyään hän on ansioitunut bisnesnainen ja vaikuttaja muotimaailmassa. Beckham tunnetaan myös hyvin sirosta vartalostaan, josta tähti pitää huolta tarkkailemalla syömisiään.

Victoria Beckham julkaisi aiemmin sosiaalisessa mediassa kuvan hänen syntymäpäiväkakustaan, joka oli pelkkä mansikoilla ja mustikoilla koristeltu vesimeloni. Nyt nainen on esitellyt lounasannoksensa, joka toimisi useimmille ihmisille pelkkänä alkupalana.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan hänen poikansa Romeon hampurilaisateriasta, jonka poika syö lounaaksi. Sen jälkeen 46-vuotias tähti julkaisi kuvan hänen lounaastaan, joka oli vain pari siivua kylmäsavulohta, noin puolikas avokado ja hieman sitruunaa.

Victoria Beckham, Instagram
Victoria Beckham, Instagram