Ahvenanmaasta nousi golfaajan paratiisi – noteerattu ottelujärjestäjien keskuudessa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ålands Golfklubb avasi viime vuonna täysin uudistetun 18-reikäisen Slottsbanan. Kenttä toimii tänä vuonna neljän kotimaisen golf-kiertueen päätöspaikkana, kun aiemmin finaalit on järjestetty monesti ulkomailla. Ålands Golfklubbin klubipäällikkö Peter Ellqvistin mukaan kiinnostus Ahvenanmaan golfkenttiä kohtaan on nyt suurempaa kuin koskaan aiemmin.

Golfpisteen järjestämistä golf-kiertueista peräti neljän kiertueen finaalit otellaan Ahvenanmaalla. Uudelle kentälle menevät niin Golfkesän, Anna Golfin, Ford Hybrid Golf Tourin kuin Audi Businessaamun finalistit.

— Ahvenanmaan golf-mahdollisuudet ovat selvästikin huomattu mantereen puolella, sillä meillä on jo nyt maaliskuussa ennätysmäärä varauksia Suomesta tulevalle kaudelle. Haluamme pidentää kautta myöhään syksylle ja suunnittelemme paraikaa lokakuulle uutta haastavaa Baltic Storm -turnausta, jossa voi todella pistää taitonsa testiin luonnonvoimien myllätessä ympärillä, Ellqvist paljastaa.