Chachi Gonzales halusi rikkoa ennätyksen – söi ravintolan tulisimman annoksen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat hetki sitten odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös yksivuotias tytär Sophia Rose, josta on jo kesällä tulossa isosisko.

Chachi Gonzales julkaisi taannoin suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän sai tietää odottavansa toista tyttöä. Tällä kerralla nainen julkaisi videon, jossa hän kokeilee kiinalaisen ravintolan tulista haastetta ja yrittää syödä aterian, jossa on 23 chiliä.

Normaalisti Gonzalesin tilaamassa tulisessa annoksessa käytetään kolmea chiliä, mutta hän haluaa tällä kerralla haastaa itsensä ja rikkoa samalla ravintolan ennätyksen. Ravintolassa eräs ruokailija on syönyt kyseisen annoksen 22 chilillä, minkä vuoksi Chachi Gonzales tilaa sen nyt 23 chilillä.

Ruoan valmistamisessa käytetyistä chileistä nousee niin voimakas ja silmiä kirvelevä höyry, että kokkikin joutui käyttämään kasvomaskia sen valmistamisessa. Videolla nähdään miten Chachi Gonzales itkee samalla kun hän yrittää syödä tulista annoksesta, joka on täynnä tulisten chilien siemeniä.

Nainen ei pysty syömään koko annosta, koska annoskoko on niin valtava, mutta saa kuitenkin niin paljon syötyä, että ravintola julkaisee tähden kuvan omalla Facebook-sivullaan. Seuraava yö ja päivä olivat odottavalle äidille yhtä tuskaa, koska hänen vatsaansa sattui eikä vessassakaan käyminen ollut mukavaa.