Jessica Simpson paljasti sairastuneensa koronavirukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuluneen vuoden aikana moni julkisuuden henkilö on halunnut kertoa avoimesti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa koronaan. Oireiden kuvaileminen ja jakaminen on auttanut monia ymmärtämään miten laaja kirjo erilaisia oireita viruksen taudinkuvaan kuuluu.

Nyt poptähti Jessica Simpson on paljastanut sairastuneensa aiemmin koronavirukseen. Nainen julkaisi juuri Take the Lead -nimisen kirjoitelman, jossa hän kertoo omasta tiestään itsensä hyväksymiseen, vanhemmuuteen ja pelkojen voittamiseen. Kirjoitelmasta kertoessaan tähti paljasti, että aloittaessaan kirjoitusurakkansa hän oli juuri saanut tietää sairastuneensa koronavirukseen.

Hetki sitten 40 vuotta täyttänyt Jessica Simpson ei antanut pelon vallata häntä vaan hän halusi pikemminkin olla toiveikas ja vahva parantumisensa suhteen. Kirjoitelman jälkeen tähti julkaisee tulevaisuudessa yhteistyössä Amazon Studiosin kanssa myös dokumentaarisen televisiosarjan, jossa tullaan kuulemaan hänen tarinansa siitä millaista hänen elämänsä oli parikymppisenä.

https://www.instagram.com/p/CNAzJUlMO7b/