Kelly Bensimonin rantakuva vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Nainen on toiminut myös vuosia mallina ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansissa ja suurten muotitalojen näytöslavoilla kävelemässä. Kelly on esimerkki siitä miten upeasti vartalon voi pitää mallinmitoissa myös hieman korkeammalla iällä.

Nyt Bensimon nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa länkkärihenkisissä biksuissa uimarannalla. Samalla voidaan hyvällä syyllä pohtia miten Kelly voi olla edelleen näin täydellisessä rantakuntonsa.

52-vuotias Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, toimii nykyään korusuunnittelijana ja kirjailijana. Aiemmin nainen on ollut myös useiden lehtien päätoimittaja ja hän on työskennellyt muun muassa Elle-lehdelle. Mallina toimiessaan Bensimon on nähty Clarins-kosmetiikkamerkin mainoskasvona.