Kuntoilu on Khloe Kardashianille terapiaa – purkaa kiukkunsa salilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian aloitti vuoden alussa siskonsa Kimin kanssa kuntokuurin. Kuntokuurin aikana naiset pyrkivät treenaamaan kaksi kertaa päivässä ja syömään terveellistä kasvispitoista ruokavaliota noudattaen. Khloe Kardashian on muutenkin jo vuosien ajan treenannut lähes päivittäin, koska hän kokee sen antaneen naiselle myös mielenterveydellistä apua.

Khloe Kardashian oli vieraana The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi, että kuntoilu on kuin terapiaa. 36-vuotias Kardashian saa treenatessaan mielenrauhan ja se on myös hyvä tapa aloittaa päivä jo ennen pienen True-tyttären heräämistä.

Khloe Kardashian pitää treenaamista myös oivana keinona purkaa stressiä. Kun tähti on vihainen tai stressaantunut, hän tekee salilla erityisen rankan treenin ja purkaa kaiken pahan energiansa hikoilemalla itsensä äärirajoilleen. ”Vihaisena olen kuntosalilla kuin peto”, Kardashian kommentoi.