Murtovaras nukahti rikospaikalle – poliisi herätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset saattavat nukahdella töissä tai koulussa työskentelyn aikana, mutta harvinaisempaa lienee rötöstelyn aikana nukahtelu. Eräälle thaimaalaiselle murtovarkaalle kävi juuri näin. Hän jäi kiinni väsähdettyään rikospaikalle.

Athit Kin Khunthud oli murtautunut kotiin Thaimaan Phetchabunissa kahdelta aamuyöstä. Syystä tai toisesta 22-vuotiasta miestä alkoi väsyttämään kesken murron, ja hän päätti ottaa nokkaunet kytkettyään ensin ilmanvaihdon päälle. Talossa asuva Jiam Prasert löysi väsyneen murtomiehen seuraavana aamuna tyttärensä huoneesta ihmeteltyään päällä ollutta ilmastointilaitetta.

Jiam Prasert herätti Athit Kin Khunthudin, ja kotiin muratautunut mies pidätettiin. Nukahtaminen ei ollut ainoa syy, miksi murtokeikka oli mennyt pieleen. Rikoksen kohteena olleessa talossa asuva ja murtautujan herättänyt Prasert sattuu nimittäin Times Now -lehden mukaan työskentelemään poliisina.