Ex-henkivartija: Trump yhä velkaa 110 euroa McDonald’s-tilauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni saattaisi olettaa, ettei Yhdysvaltojen presidenttinäkin toimineella Donald Trumpilla olisi pulaa pikkurahasta. Nyt Trumpin ex-henkivartija on kuitenkin avautunut tämän olevan hänelle edelleen velkaa yli vuosikymmen sitten tapahtuneesta McDonald’s-ravintolassa asioimisesta.

Kevin McKay työskenteli Donald Trumpin henkivartijana Skotlannissa viiden vuoden ajan. Vuonna 2008 Trump oli vierailemassa Skotlannissa alueella, johon hän myöhemmin rakennutti golfkentän. Koska Trumpilla ei ollut hallussaan paikallista rahaa, laittoi hän henkivartijan maksamaan noin 110 euroa maksaneen 20 juustoaterian tilauksen McDonald’s-ravintolassa.

Kevin McKayn mukaan Donald Trump ei kuitenkaan koskaan maksanut takaisin rahoja. McKay kertoo Daily Mail -lehdelle kyseessä olleen hänelle merkittävä summa, sillä kuukausipalkka Trumpin henkivartijana oli noin 2 300 euroa. Vuonna 2012 potkut saanut henkivartija kuvailee Trumpille työskentelyn aiheuttaman stressin lopulta johtaneen jopa hänen 23 vuotta kestäneen avioliittonsa särkymiseen.