Hauska illuusio leviää verkossa – hiekkaranta ei ollutkaan sitä miltä näytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kuvaa lomamatkoilla etelän auringon alla ollessaan sosiaaliseen mediaan sellaisen videon, jossa hiekkarannalla hiekkaan kirjoitetaan sormella tai kepillä jokin teksti, joka pyyhkiytyy seuraavan aallon mukana pois. Nyt eräs mies kuvasi tästä videosta oman versionsa.

YouTube-videolla nähdään miten henkilö kaivertaa hiekkaan tekstin, jonka rantaan tuleva aalto pyyhkii pois. Kun mies nostaa kameransa hieman ylemmäs, käy ilmi, että kyseessä onkin vain mutainen tie, johon syntyneen lammikon vesi liikkuu eteenpäin aina auton ajaessa lammikon läpi.

Videon kuvaajan mukaan Venäjällä Ramenskoen alueella sateet ovat aiheuttaneet sen, että tiet ovat tulvineet vettä. Veden mukana myös muta on alkanut liikkumaan ja kasautumaan ongelmaksi saakka. Erään lammikon nähdessään mies oli päättänyt kuvata hauskan videon, jossa hän voi esittää olevansa ulkomailla.