Justin Timberlaken jymypaljastus: N’Sync saattaa tehdä paluun!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin parikymmentä vuotta sitten pillit pussiin pistänyt poikabändi N’Sync saattaa tehdä uutta musiikkia tuevaisuudessa. Yhtyeessä laulanut Justin Timberlake on kertonut, että kaikki riippuu muusiikkiteollisuuden tulevaisuudesta.

– Voi olla, että N’Sync palaa vielä yhteen kuukausien tai vuosien päästä. Minulla ei ole kristallipalloa, niin en voi tietää miten musiikkiteollisuudelle käy, 39-vuotias Timberlake kertoi Radio Timesin haastattelussa Mirrorin mukaan.

N’Syncissä esiintyi Justin Timberlaken lisäksi Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass ja JC Chasez. Yhtye myi kymmeniä miljoonia levyjä ja kiersi vuosia maailman konserttiareenoita. N’Sync sai taannoin oman tähtensä Hollywoodin Walk Of Famelle. Justin Timberlake keskittyy nykyisin perhe-elämäänsä ja uuteen Palmer-elokuvaan.