Kardashianien kuvahuijaus paljastui? Biksukuva Khloesta aiheutti skandaalin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Good American -vaatemerkin luonut Khloe Kardashian on hyvin tarkka siitä millaisia kuvia hän itsestään julkaisee sosiaaliseen mediaan. Yleensä kuvat ovat hyvin editoituja ja antavat naisen vartalosta aina virheettömän kuvan.

Viikonlopun aikana sosiaalisessa mediassa lähti leviämään valokuva, jonka kerrotaan esittävän 36-vuotiaasta Khloe Kardashiania. Kuvassa Khloe Kardashian näyttää kauniilta ja luonnolliselta leopardikuvioiset bikinit yllään. Kuva tosin näyttää siltä, että sitä ei ole käsitelty lainkaan, minkä vuoksi tähden vartalo on hyvin eri näköinen kuin Kardashianin julkaisemissa kuvissa.

Vielä ei ole selvää pitääkö väite kuvasta paikkansa ja jos pitää niin miten muokkaamaton kuva pääsi vuotamaan sosiaaliseen mediaan. Daily Mail -lehden mukaan Kardashianin tiimi yritti viikonlopun aikana kaikkensa poistaakseen kuvan sosiaalisen median alustoilta. Kuvan lukemattomat ruutukaappaukset ja jakamiset ovat tehneet tehtävästä kuitenkin mahdottoman.

Kuva aiheutti etenkin Reddit-sivustolla paljon keskustelua siitä miksi tähti näkee niin paljon vaivaa kuviensa muokkaamiseen. Suuri osa palautteesta oli positiivista ja ylisti sitä miten luonnolliselta Khloe Kardashian kuvissa näyttää.