Behm paljasti ostaneensa kitaran neljä vuotta sitten: ”Ei tästä välttämättä uraa urkene”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Behm on viime vuonna poptaivaalle noussut artisti, joka sai suuren huomion jo ensimmäisellä Hei rakas -nimisellä singlejulkaisullaan. Nyt tähden viime vuonna julkaistu Draaman kaari viehättää -niminen debyyttialbumi on tehnyt listahistoriaa pysymällä Suomessa virallisena listaykkösenä 17 kertaa peräkkäin.

Albumin ennätyslukemista kuultuaan Behm päätti muistella Instagram-kanavallaan vanhaa Facebook-julkaisuaan, jossa hän kertoi ystävilleen ostaneensa kitaran. Vuonna 2016 uusi kitara käsissään naisella ei ollut vielä hajuakaan siitä mihin musiikki tulisi hänet lopulta vielä viemään.

– Mäpäs repäsin ja ostin tossa kuukaus sitte kitaran! Ei tästä välttämättä uraa urkene, mut ehkä tää tästä. Let meee entertain you, Behm kirjoitti 2. lokakuuta 2016 tehdyssä päivityksessään.