Bella Hadid hiekkarannalla – esitteli mallivartaloaan upeassa kuvasarjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut kaunotar Bella Hadid on onnistunut viime vuosien aikana saamaan kunnolla jalansijaa mallina. Bella Hadid on muodin parissa jo yhtä tunnettu nimi kuin siskonsakin ja häntä on jopa tituleerattu maailman kauneimmaksi naiseksi.

Bella Hadid julkaisi nyt upean kesäisen kuvasarjan omalla Instagram-kanavallaan. Kuvissa nähdään miten nainen nautiskelee aurinkoisesta päivästä luonnonkauniina kaksiosaisessa ranta-asussa, johon kuuluu bikinien alaosa ja lyhyt toppi, jonka olkaimet kiinnittyvät niskan taakse.

Bella Hadid toimi taannoin myös Mugler-vaatemerkin mallina melko futuristisessa virtuaalisesti järjestetyssä muotinäytöksessä. 24-vuotiaan mallin ylle oli valikoitunut todella näyttävä asu, jonka läpikuultava yläosa paljasti tähden rintojen ja koko vartalon muodon hyvin selväsi.