DMX taistelee yhä hengestään – räppärin väitettiin jo kuolleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti DMX on taistellut jo päiväkausien ajan hengestään teho-osastolla. Räppäri on parhaillaan koomassa sairaalassa huumeiden yliannostusta seuranneen happivajauksen seurauksena.

DMX:n fanit ehtivät tällä viikolla säikähtää räppärin jo kuolleen. Atlantan täydelliset naiset -sarjasta tunnettu realitytähti Claudia Jordan tuli nimittäin virheellisesti twiitanneeksi DMX:n kuolleen. Jordan on sittemmin poistanut twiitin ja pahoitellut virhettään sosiaalisessa mediassa.

Hiphop-tähden manageri Steve Rifkind kertoi TMZ-sivustolle keskiviikkona lääkäreiden tekevän räppärille kokeita, joiden tarkoituksena on selvittää hänen aivotoimintansa taso. Tähden aivot olivat kärsineet yliannostuksen myötä jopa lähes 30 minuuttia kestäneestä happivajauksesta. Sen myötä DMX:n perhe joutuu päättämään, mitä tähden tulevaisuuden suhteen tullaan tekemään.

https://twitter.com/claudiajordan/status/1379635695342526465