Sofia Belórf saa oman ohjelman – Sofian salaisuudet seuraa kurvittaren elämää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf oli vuosi sitten median valokeilassa erottuaan huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta. Sen jälkeen nainen alkoi tapailemaan liikemies Stefan Thermania, joka oli itse juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä.

Ihmisillä on ollut paljon mielipiteitä Sofia Belórfista, mutta nyt tähti haluaa päästä valottamaan muille hänen omaa elämäänsä. Discovery+ -kanava alkaa esittämään Sofian Salaisuudet -nimistä realitysarjaa, jossa seurataan naisen elämää ja päästään kurkistamaan tähden arkeen.

Sofia päästää uudessa ohjelmassaan kamerat elämäänsä ja antaa niiden seurata häntä niin töissä, ystävien kanssa vapaa-ajalla kuin lomamatkoillakin ulkomailla. Ohjelman kuvaukset on jo aloitettu ja niitä tullaan jatkamaan aina tämän vuoden kesään saakka. Sarjan esitys alkaa kanavalla kesäkuussa.