Courtney Stoddenin povi täytti somekuvan: ”Vihaaminen ei ole koskaan nättiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on yrittänyt hyödyntää julkisuuttaan erilaisissa projekteissa. Hän on julkaissut muutaman levyn laulajana ja nyt nainen aikoo julkaista oman meikkisarjansa. Courtney Alexis Cosmetics -kosmetiikasarjaa tulevana kesänä lanseeraava kurvikas julkkiskaunotar esittelee usein vartaloaan uima-altaalla.

Nyt vuorossa on ollut kuvapäivitys, jossa päähuomion varastaa Stoddenin maailmankuulu silikonipovi, jota hän mielellään esittelee paitsi mainostarkoituksessa mutta muutenkin. Kuvansa yhteydessä Courtney toteaa, että huolimatta asuvalinnasta vihaaminen ei ole koskaan nättiä.

Taannoin Stodden aloitti kampanjan, jossa hän yrittää paljastaa entisen aviomiehensä sairaan käytöksen. Hän ei ole kertomansa mukaan ainoa teini, jota mies on elämänsä aikana vikitellyt. Kampanja on saanut aikaan sekä kannustusta että vastustusta.