Elizabeth Hurleyn biksukuva sai someseuraajat sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti hänen roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. 55-vuotias näyttelijä kohahdutti taannoin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään puolialastoman kuvan, joka paljastui hänen 80-vuotiaan äitinsä ottamaksi.

Tällä kerralla Elizabeth Hurley päätti julkaista Instagram-kanavallaan kuvan, jossa tähti poseeraa upealla hiekkarannalla bikineissä. Tähti katsoo viettelevästi kameraa kohti ja esittelee suunnittelemiaan leopardikuvioisia narubikinejä.

Elizabeth Hurleyn Instagram-kanava on viimeisen vuoden aikana tulvinut mitä upeammista bikinikuvista. Suurin syy näyttäville uima-asuja esitteleville kuville on se, että tähti on lanseerannut oman Elizabeth Hurley Beach -merkin, jonka bikinejä ja ranta-asuja tähti useimmiten esittelee.