Game of Thrones -olut julkaistaan juhlavuoden kunniaksi

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO juhlistaa tänä vuonna suositun Game of Thrones -fantasiasarjan alkamisen kymmenvuotisjuhlaa. Sen kunniaksi yhtiö on aloittanut yhteistyön ranskalaisen Mikkeller-käsityöläispanimon kanssa lanseeratakseen teemaan liittyvän uutuusoluen.

Mikkeller tuo markkinoille Game of Throens -teemaisen Iron Anniversary IPA -oluen. Kyseessä on runsashumalainen ja hedelmäisellä aromilla varustettu New England IPA -tyylinen juoma. Iron Anniversary IPA -tölkissä nähdään tyylitelty versio Game of Thrones -sarjan kolmisilmäisestä korpista.

Nerdist-sivuston mukaan Iron Anniversary IPAa tullaan myymään ainakin Yhdysvalloissa, Tanskassa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Mikkellerin verkkokaupassa. Epäselväksi siis jää, tullaanko olutta myymään Suomen Alkoissa. HBO juhlistaa Game of Thronesin alkamisen 10-vuotisjuhlaa erilaisten tempausten merkeissä kuukauden ajan 5. huhtikuuta alkaen.