Koira upposi uima-altaan jäihin – urhean perheenäidin pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven poikkeukselliset säät ovat aiheuttaneet monin paikoin uima-altaisen jäätymisen, kun asukkaat eivät ole ehtineet tyhjentää altaita ennen pakkasia. Näin kävi taannoin myös Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa, jossa pakkaset piinasivat asukkaita helmikuussa. Tuolloin uima-altaiden jäätyminen aiheutti myös monia vaaratilanteita lasten ja lemmikkien ihmetellessä harvinaista jääkerrosta.

Nyt verkossa on noussut nettihitiksi video, jossa perheen koira menee epähuomiossa uima-altaan heikon jään päälle ja putoaa siitä nopeasti läpi. Koira ui hädissään jäiden alla, joten ei onnistunut pääsemään samasta aukosta pinnalle hengittämään. Kaikeksi onneksi perheenäiti huomasi mitä on tapahtunut ja hyppää vaatteet yllään uima-altaan hyiseen veteen.

Koiraa oli todella hankala löytää, koska jääpeite esti sen pintaan nousemisen ja samalla pelastajan näköyhteyden pinnan alla hengestään taistelevaan koiraan. Lopulta piinallisen pitkän ajan kuluttua koira osuu lopulta naisen reitille ja perheenäiti saa nostettua sen pinnalle. Koira selvisi onnettomuudesta hengissä ja tuloksena oli valvontakameran kuvaama video tilanteesta.