Lottie Moss povekkaana portaissa – musta korsetti yllään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isosiskonsa Kate Mossin vanavedessä julkisuuteen noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan siskonsa tavoin uraa muodin parissa. Lottie Moss on kuitenkin tällä hetkellä keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen.

Lottie Moss julkaisi itsestään nyt todella näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa portaissa rohkeat alusvaatteet yllään. Mossin seksikkääseen asuun kuuluu musta korsetti, stringit ja mustat pitsillä koristellut polvisukkahousut. Näyttävyyttä kuvissa lisää myös korkeakorkoiset avokkaat.

Aiemmin luksusmerkeille poseerannut Lottie Moss on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan. 23-vuotias Lottie Moss on perustanut itselleen Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin, jossa nainen myy faneilleen 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa.