Missikaunotar Niina Kuhta aloitti uuden työn – selvittelee koronaviruksen tartuntaketjuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta on aloittanut päivätyön Helsingin kaupungin koronajäljittäjänä epidemiologisessa yksikössä. Työmääräys kestää kesäkuulle asti.

– Olen työllistänyt itseni muualle missä koen, että minua tarvitaan nyt eniten. Näin ei tarvitse miettiä hiljaisempia ajanjaksoja.Nyt on todella töitä aamusta iltaan! Niin kiitollinen tästä upeasta ja ainutlaatuisesta mahdollisuudesta olla mukana tekemässä jotain konkreettista koronan taltuttamiseksi ja pitämässä ihmisistä huolta, Kuhta kirjoittaa Instagramissa.

Hän on kertonut olevansa innoissaan uudesta työpaikasta ja herää aamuisin varhain. Naisen omistama Niinatar-liike on edelleen avoinna.