Poptähti Tuuli julkaisi tyhjentävän kuvaparin: ”Minä instassa vs. minä farmilla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farmi Suomi on viime vuonna tv-kanava Nelosella alkanut tositelevisiosarja, jossa julkkisten selviytymiskykyä testataan vanhanaikaisella maatilalla 30 päivän ajan. Uudella tuotantokaudella nähdään tänä keväänä mukana myös jo lapsena poptaivaalle singonnut tähti Tuuli.

Tuuli julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan kuvaparin, jossa hän kertoo Farmi-ohjelman ensimmäisen jakson ilmestymisestä. Kuvaparin ensimmäisessä kuvassa Tuuli istuu autossa meikattuna aurinkolasit päässään. Toisessa kuvassa nuori nainen onkin ilman meikkiä hiukset nutturalla musta huppari yllään maatilalla.

Farmi Suomen uudella kaudella 13 suomalaistähteä viedään Pieksämäen seudulla sjaitsevalle maatilalle, jossa he joutuvat elämään ilman mukavuuksia entisajan malliin melko askeettisissa oloissa. Samalla julkkikset kisaavat erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa. Tuulin lisäksi kilpailemassa nähdään muun muassa Uniikki, Janne Ahonen, Mikael Jungner, Michele Murphy-Kaulanen sekä Sauli Koskinen.