Suosikkiräppäri DMX on kuollut 50-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Earl ”DMX” Simmons kuollut 50-vuotiaana. Hän menehtyi taisteltuaan päiväkausien ajan hengestään teho-osastolla. Räppäri on parhaillaan koomassa sairaalassa huumeiden yliannostusta seuranneen sydänkohtauksen ja happivajauksen seurauksena. Suru-uutisen vahvisti TMZ-verkkolehdelle räppärin perheen tiedottaja.

Huumeiden yliannostuksen vuoksi räppäri sai sydänkohtauksen, minkä seurauksena hänen aivonsa kärsivät arviolta puolen tunnin ajan happivajauksesta. DMX oli sairaalaan tuotaessa tajuton ja hänellä ei sittemmin havaittu normaalia aivotoimintaa. Torstaina hänen elintoimintonsa alkoivat heikentyä, kun hän oli teho-osastolla elämää ylläpitävissä laitteissa White Plains Hospital -sairaalassa New Yorkissa.

Sairaalaan saapui jo muutama päivä sitten joukko räppärin läheisiä, kuten hänen äitinsä, puolisonsa ja useita hänen lapsiaan. Räppärin uran suurimpiin hitteihin lukeutuivat muun muassa Where The Hood At?, X Gon’ Give It To Ya, What’s My Name? ja Ruff Ryders’ Anthem.