Verkkarihousuinen mies varasti teinin Jopon ja repun Nastolassa – ilmoita havainnoista poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aikuinen mies varasti teiniltä polkupyörän ja repun Nastolassa lauantaina 3. huhtikuuta illalla yhdeksän jälkeen. Teko tapahtui Napostolin pihalla osoitteessa Rakokiventie 2 kello 21:00-21:45 välisenä aikana. Paikalla oli joukko alaikäisiä nuoria.

Epäilty on noin 30–40-vuoias, 170-180 senttimetriä pitkä ja leveäharteinen. Hänellä oli silminnäkijöiden mukaan öysät verkkarihousut, sininen takki ja sininen pipo. Hänen varastamana polkupyörä oli musta Jopo, jossa on 24-tuumaiset kokomustat renkaat. Varastettu reppu oli musta ja Adidas-merkkinen.

– Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan puhelimella 0295 414 222 tai sähköpostilla vihjeet.hame@poliisi.fi, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.