Charly Jordan osti biksut lastenvaateosastolta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Tällä kertaa Charly poseeraa ystävänsä kanssa.

DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median kaunotar poseeraa ystävänsä kanssa useissa kuvissa, joissa molemmilla on yllään hyvin niukat biksut. Kuvien perusteella voisi kuvitella, että Jordan on käynyt ostamassa asunsa lastenvaatteiden puolelta, sillä asussa ei ole juurikaan kangasta tuhlattu.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.