Darth Vader pelotti koiraa – pakeni sohvan taakse piiloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni muistaa lapsuudestaan elokuvien ja sarjojen pelottavia kohtauksia, joiden ajaksi piti piiloutua omien käsien tai jopa sohvan taakse. Hauskan viraalivideon perusteella jotkut elokuvakohtaukset voivat osoittautua liian jännittäviksi jopa lemmikkieläimille.

TikTokissa jaetulla videolla Ellie-niminen koira makoilee sohvalla omistajansa kanssa. Kultainennoutaja tuijottaa intensiivisesti televisioruudulla näkyvää Star Wars -elokuvaa. Siinä on meneillän kohtaus, jossa Darth Vader astelee kohti kameraa.

Darth Vaderin ensiesittäytyminen on koiralle selkeästi liian pelottava näky. Ellie-parka nimittäin pakenee sohvan taakse, tuijottaen ruutua turvallisesta paikasta kuin peloissaan oleva lapsi. Koiran reaktiota kuvaava video sen sijaan oli sen sijaan selkeästi monien mieleen, sillä se on kerännyt TikTokissa jo satoja tuhansia tykkäyksiä.

 

@rustymetalcreation

##Star Wars, ##GoldenRetriever, ##DarthVader ##Jedi ##theforcebewithyou ##doggy 

♬ original sound – Ellie