Eika Vikmanin rohkea Häpeä-musiikkivideo julki – esiintyy punaisessa lateksiasussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Erika Vikman on luonut uraa jo vuosien ajan, ja koko kansan puheenaiheeksi hän nousi viimeistään Cicciolina-hitin myötä. Nyt laulaja on julkaissut uuden videon, jossa hän jatkaa tutuksi tulleella rohkealla linjallaan.

Tuoreella Häpeä-musiikkivideolla Erika Vikman jatkaa retrotyylisissä tunnelmissa niin musiikillisesi kuin visuaalisestikin. Videolla poptähti nähdään muun muassa poseeraamassa punaisessa, ihonmyötäisessä lateksiasussa ja ottamassa mittaa kaksoisolennostaan muovisessa naamiossa. Kappaleen sanoituksissa Vikman puhuu häpeästä ja sen taakse jättämisestä elämässä.

Erika Vikman kruunattiin vuonna 2016 tangokuningattareksi, ja ennen sitä hänet nähtiin muun muassa Stage ja Idols -ohjelmissa. Todellinen läpimurto tapahtui Uuden musiikin kilpailussa toiselle sijalle päätyneen ja sittemmin jättihitiksi nousseen Cicciolina-kappaleen myötä.