Janni Hussi uimapuvussa jäällä: ”Härreguud!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina huippusuosittua Aamulypsy-ohjelmaa Radio Suomipopilla juontanut Janni Hussi joutui äskettäin karanteeniin, kun hänen juontajakollegansa Tuukka Ritokoski sai koronatartunnan ja passitti koko aamutiimin pois Sanomatalon kustannuspaikalta. Nyt Janni on juhlistanut sosiaalisen median merkkipaaluaan.

– Härreguud! 3000. Julkaisu Instagramissa! Mietin pitkään minkä kuvan julkaisisin tän merkkipaalun kunniaksi ja päätin sit painaa tän, missä näkyy mun tavaramerkki #kohellusmustelmat ja hetki kun kävin pari viikkoa sitte jäädyttämässä perskannikat hyvää instakuvaa varten, Janni Hussi kirjoittaa.

Lisäksi Janni paljasti, että Cheek opasti hänet vuonna 2012 Instagramin pariin, koska se oli hänestä seuraava juttu. Nykyisin Hussi onkin jo aktiivinen somettaja ja jopa hänen mummonsa seuraa lapsenlapsensa tekemisiä juuri Instagramin kautta. Samalla Janni ihmettelee miten joku olisi voinut vuonna 2012 uskoa, että sosiaalisella medialla pystyisi joskus vielä elättämään itsensä.