Janni Hussin hauska video osoittaa – nämä tavarat katoavat aina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Viime aikoina huippusuosittua Aamulypsy-ohjelmaa Radio Suomipopilla juontanut tähti on tällä hetkellä kotona karanteenissa, koska hänen juontajakollegansa Tuukka Ritokoski sai koronatartunnan.

Janni Hussi on liittynyt suosittuun TikTok-sovellukseen ja julkaissut jo useita huvittavia videoita kanavalleen. Nyt tähti esittelee hauskalla Instagram-videollaan miten tietyt tavarat katoavat aina heti kun ne laskee käsistään jonnekin.

Videolla nähdään miten Janni Hussi heittää sukkaparin pesurumpuun, mutta pesuohjelman jälkeen koneesta löytyy kuitenkin enää vain yksi sukka. Samaan tapaan tähti näyttää kadottavan myös aina auton avaimet, hiuspinnit, toisen sormikkaan, aurinkolasit, hiuspinnit ja ponnarit.