Khloe Kardashianin tyyli yllättää – fanit vertasivat Ariana Grandeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Khloe Kardashian on yllättänyt faninsa tuoreimmalla tyylinmuutoksella. Lähitulevaisuudessa loppunsa saavan Kardashianit-sarjan tähden uutta ulkonäköä on verrattu suosittuun poptähteen.

Khloe Kardashian julkaisi Instagram-kuvan, jossa hänen hiuksensa on laitettu saparoille. Tähden yllä nähtiin korsetti ja ihonmyötäiset mustat lateksihousut. Lukuisat tähden fanit vertasivat hänen tuoreinta tyyliään nopeasti poptähti Ariana Grandeen.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Khloen tyyliä on viime aikoina verrattu toisiin viihdemaailman tähtiin. Vain muutamia päiviä aikaisemmin 36-vuotias tähti nähtiin kuvassa, jossa tähden tyyli muistutti R&B-tähti Beyoncen vastaavaa. Aika näyttääkin, ketä Khloen seuraava uusi tyyli muistuttaa.